DONATORI

Misija udruge Bolja budućnost


Misija Udruge je promicanjem i provedbom antidiskriminacije, jednakih mogućnosti i univerzalnog dizajna pridonijeti afirmaciji osoba romske nacionalnosti u Republici Hrvatskoj perfect cartier carsh replica uk.


Udruga je osnovana nakon identifikacije problema u romskoj zajednici, koja je pokazala da su najugroženije upravo Romkinje, njihova djeca i romska zajednica uopće. Na temelju istraživanja, koja su provedena u zagrebačkim naseljima a i šire, zaključili smo da su teme odgoja, zdravlja te ostvarivanja temeljnih ljudskih prava od primarnog interesa za romsku populaciju. Ovo se posebno odnosi na mlađe romske naraštaje, stoga smo naše aktivnosti primarno usmjerili prema njima.

Motivirani tom analizom, svoj smo rad fokusirali na osnaživanje i edukaciju žena, opet s naglaskom na mlade romkinje, s dodatnim ciljem angažiranja novih aktivistica i voditeljica, koje biu onda nastavile s radom i edukacijom unutar svoje distinguished rolex datejust replica uk zajednice, a sve za dobrobit iste te zajednice, odnosno općenito Roma i Romkinja.